Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar vriendengroep maakte, op Instagram te delen. En dat liep een beetje uit de hand... Die gerechten zien er dan ook stuk voor stuk dinner party-waardig en om je vingers bij af te likken uit. Tegelijkertijd zijn de meer dan vijftig recepten no-nonsense en heel goed te doen. En dus laat Pien haar eten zien in deze must-have!Hierin vind je natuurlijk de beroemde vistaco's met avocado-limoensaus en de gegrilde-perziksalade met burrata, maar ook exclusieve, nieuwe recepten én heerlijke cocktails. Dankzij de zonnige fotografie, sfeervolle storytelling en mooie vormgeving voelt het alsof je aanschuift bij Pien herself, die je meteen leert hoe je de tafel mooi dekt, en natuurlijk waar het allemaal mee begon: hoe je zonder stress een etentje voor je vrienden verzorgt waar ze nog lang over na zullen praten.'Sharing is caring. Eigenlijk in de eerste plaats voor Piens vrienden maar gelukkig gunde ze de wereld haar recepten. Zo lekker en tasty, vooral als je wat te vieren hebt!' Rens KroesDe liefde voor koken en eten is Pien Wekking met de paplepel ingegoten. En dus was zij altijd degene die heerlijke etentjes voor haar vrienden organiseerde. Maar door corona werd ze gedwongen haar recepten via Instagram te delen. Ondertussen is ââ¬Ëzullen we vanavond Pienen' een gevleugelde uitdrukking in vele (studenten)huishoudens. Pien woont in Amsterdam, waar ze Informatierecht studeert.